Behang en Glasvezel

Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect! Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Wij hebben ruime ervaring met behangen en wij kunnen elk type behang voor u aanbrengen. Een trend van nu is het aanbrengen van glasweefsel (ook wel glasvlies of glasvezel genoemd). Glasvezelbehang geeft extra decoratieve en technische voordelen.

Het is een heel mooi decoratief afwerkmateriaal voor behangklare muren in nieuwbouw en als versterkend middel voor slechte muren. Er is een keuze uit tientallen (structuren en motieven) soorten bewerkt glasweefsel. Glasweefsel wordt op de muur aangebracht op dezelfde manier als normaal behang, maar daarna afgewerkt met muurverf.

Glasvezelbehang heeft ten opzichte van andere typen wandafwerking bijzondere voordelen:

  • Groot assortiment patronen
  • Meerdere malen overschilderbaar in een bij uw interieur passende kleurstelling
  • Warme uitstraling
  • Stootvast
  • Scheuroverbruggend en scheurvoorkomend: ideaal voor nieuwe en werkende muren.
  • Waterafstotend en makkelijk schoon te houden
  • Lange levensduur en onderhoudsarm
Behangen , incl. BTW excl. materiaalprijs 8,00/m2
Glasvezelbehang, incl. glasvezelbehang, glasvezellijm, aanbrengen door een professional en btw. 9,00/m2
Glasvezelbehang plus sauzen: incl. alle materialen plus twee lagen professionele verf en btw 14,00/m2

Glasvezelbehang afwerken

Na behangen met glasvezelbehang is het nodig dat de wand gesaust wordt. U kunt kiezen voor een normale latex, maar graag brengen we de mogelijkheden voor extra hygiëne en om energie te besparen onder uw aandacht.

Hygiëne

Bij gebruik van glasvezelbehang is het bijvoorbeeld mogelijk om de wanden volledig hygiënisch af te werken. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor horeca keukens, maar ook kinderdagverblijven en steriele werkruimtes zijn gebaat bij deze vorm van wandafwerking. Doordat de wanden hermetisch afgesloten en niet poreus zijn, hebben ziekteverwekkers geen kans.

Energiebesparing
Door te kiezen voor ThermoShield verf voor uw wandafwerking verwarmt u uw ruimten tot 75% sneller! TermoShield vergroot het keramisch oppervlak van uw wanden. Hierdoor wordt de muur ingezet als een transportmedium voor warmte. Doordat het keramisch oppervlak vergroot wordt door microscopisch kleine bolletjes, neemt de isolatiewaarde van de wand ook toe.

Комментирование запрещено