Kleuradvies

Het zelf bepalen van de meest geschikte kleuren voor je huis is niet altijd even gemakkelijk. De kleurenstalen bij de bouwmarkt zijn zo klein. En hoe ziet die kleur eruit op die grote muur en wat doet het met het licht en de andere muren? Wordt het niet te donker of juist te schel? En wat doet de kleur bij daglicht of juist bij kunstlicht?

Nodig onze stylist uit om gebruik te maken van haar kennis en ervaring op het gebied van vormgeving met betrekking tot woon- en werkomgeving. Zij vraagt eerst naar Uw persoonlijke smaak en de sfeer die Uw wenst te creëren. U bekijkt samen de huidige de inrichting van Uw huis. Wat klopt er wel en wat niet? Hoe is het licht, de ruimte? Wat zou U anders kunnen doen en wat laat U zoals het is? Er wordt gewerkt met grote door ons geschilderde kleurenstalen. Zo krijgt U een goede indruk van wat de kleuren met Uw huis zullen gaan doen.

In de meeste gevallen hebt U binnen een uur Uw persoonlijke kleuradvies en krijgt U een overzicht van de gekozen kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen code en wij gaan werken met de kleur die U hebt uitgekozen, met de verf in de door U gewenste kwaliteit. Professionele producten en waarschijnlijk goedkoper dan wat men zelf in de bouwmarkt aan zult treffen. Het eerste kleuradviesuur kost € 100,00. De prijs voor een vervolgconsult of de extra prijs bij langere consulten bedraagt €20,- per kwartier.

Een afspraak  voor een kleuradvies kunt U maken per email of telephone 070-5690009.

Комментирование запрещено