Onderhoudsplan

Wij bieden een vrijblijvend meerjaren onderhoudsplan voor uw woning in de vorm van ons unieke ‘Huisschilderplan’. Dit plan is geschikt voor zowel particuliere woningbezitters als VvE’s en zakelijke klanten.

Over het algemeen moet er elke 6 à 7 jaar opnieuw onderhoud aan de buitenkant van een woning plaatsvinden. Door de invloeden van zon, regen en wind en vrieskou wordt de verf aangetast en wordt stoffig. Als de verflaag eenmaal bros is geworden, zullen er scheuren in de verf komen. Dit vergroot de kans op het ontstaan van houtrot enorm. Als er eenmaal houtrot is ontstaan, zullen er bij de volgende onderhoudsbeurt veel reparatiewerkzaamheden nodig zijn, met de daarbij behorende hogere kosten.

Om dit te voorkomen, bieden wij ons zogenaamde ‘Huisschilderplan’ aan, waarbij onze vakmensen elke twee jaar langskomen om de staat van het schilderwerk te bekijken. Op grond van die inspectie geven we een vrijblijvende offerte met advies om schijnbaar aangetaste delen te reinigen, bij te werken, of kleine reparaties uit te voeren, zodat het schilderwerk echt 8 tot 10 jaar goed blijft en er bij die volgende schildersbeurt geen nare en dure verrassingen onder de verf tevoorschijn komen.

Op grond van de offerte weet u dus wat er het beste op korte termijn moet gebeuren, om hogere kosten te voorkomen, terwijl u blijft bepalen of het ook wordt uitgevoerd. In overleg kunnen de kleinere werkzaamheden worden uitgevoerd op uurtarief.

 De voordelen van een Onderhoudsplan op een rijtje:

  • Elk 2 jaar een gratis onderhoudsinspectie, zonder verplichtingen.
  • Op grond van de inspectie een vrijblijvende offerte met advies omtrent eventuele beperkte werkzaamheden.
  • Deze kleinere werkzaamheden kunnen tegen uurtarief plaatsvinden.
  • U bepaalt zelf of en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.
  • U weet elke twee jaar exact de conditie van uw woning.
  • Bij groot onderhoud komt u niet voor verrassingen te staan en blijven de kosten overzichtelijk.

Комментирование запрещено